Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο ότι πολυτιμότερου έχουμε. Εμάς και της οικογένειάς μας.

Όταν βρισκόμαστε στο σπίτι θέλουμε να βλέπουμε τον επισκέπτη. Αν τον γνωρίζουμε θέλουμε να μπορούμε να τον υποδεχθούμε έχοντας ένα διάλογο μαζί του και φυσικά να μπορούμε να του ανοίξουμε την πόρτα και να ανάψουμε τα φώτα εισόδου με μία κίνηση.

Επίσης, θέλουμε να ειδοποιηθούμε ακόμα και όταν κοιμόμαστε, αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει εξωτερικούς χώρους ή κάποια πόρτα ή παράθυρο με κακόβουλο σκοπό.
Ταυτόχρονα θέλουμε να αποθαρρύνουμε τον κακόβουλο επίδοξο εισβολέα, ώστε να απομακρυνθεί πριν δημιουργήσει ζημιές σε πολύτιμα αντικείμενα, αγαπημένα πρόσωπα ή σε εμάς τους ίδιους.

Θέλουμε να ειδοποιηθούμε αν υπάρξει διαρροή νερού, υγραερίου, παρουσία μονοξειδίου του άνθρακα ή έχουμε ξεχάσει το μάτι της κουζίνας ανοικτό.

Θέλουμε επίσης να είναι προστατευμένες οι ηλεκτρικές μας συσκευές από καταιγίδες και τις υπερτάσεις που δημιουργούν στο περιβάλλον.

Όταν απουσιάζουμε από το σπίτι μας, θέλουμε να ενημερωνόμαστε για ότι από τα παραπάνω συμβεί, με απόλυτη ακρίβεια για το συμβάν και όλα να καταγράφονται ώστε να μπορούμε να έχουμε πλήρη άποψη για κάθε τι που συνέβη κατά την απουσία μας στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας. Θέλουμε επίσης να δημιουργεί σενάρια φωτισμού και ήχων, ώστε να φαίνεται ότι στο σπίτι υπάρχει ζωή και κίνηση.

Όλοι οι μηχανισμοί που συμβάλουν στην διεκπεραίωση των παραπάνω λειτουργιών πρέπει να λειτουργούν ακούραστα και αξιόπιστα 24 ώρες το 24ωρο χωρίς καμία διακοπή και να προσφέρουν γαλήνη στην οικογένεια μας.

Το σπίτι μας θέλουμε να μας παρέχει και ανέσεις όπως :

Όταν ερχόμαστε, το σπίτι να μας αντιλαμβάνεται και να μας υποδέχεται με το άναμμα των φώτων στα σημεία που θα περάσουμε όπως διαδρόμους, γκαράζ, είσοδος κλπ. ή το άνοιγμα των ρολών. Όταν αποχωρούμε τα φώτα να σβήνουν, τα ρολά να κλείνουν και η θέρμανση να περνά σε κατάσταση οικονομίας, αυτόματα ή με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Με μία κίνηση να ανάβουμε, να σβήνουμε ή να αλλάζουμε την ένταση του φωτισμού ανάλογα με τις δραστηριότητές μας. Τα φώτα να ανάβουν όταν μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο και να σβήνουν μόλις εξερχόμαστε, αυτόματα. Έτσι, εκτός από άνεση επιτυγχάνομε και την μέγιστη οικονομία.

Αυτόματα ή με μία κίνηση, να ανοίγουμε ή να κλείνουμε τα ρολά των παραθύρων όλου του σπιτιού ή ενός μόνο δωματίου.

Η θέρμανση να ανάβει αυτόματα πριν την επιστροφή μας στο σπίτι ώστε να το βρίσκουμε ζεστό, να λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες μας κατά την διάρκεια της διαμονής μας και όταν απουσιάζουμε να περνά σε κατάσταση οικονομίας.

Όταν ξυπνάμε το πρωί και όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μετά την δουλειά να βρίσκουμε ζεστό νερό στο μπάνιο.

Οι τέντες να κλείνουν και να ανοίγουν αυτόματα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Να μπορούμε να ακούμε την μουσική της επιλογής μας σε κάθε δωμάτιο ή χώρο του σπιτιού, χωρίς να επηρεάζεται η μουσική που ακούει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας μας σε άλλο δωμάτιο.

Να έχουμε internet, τηλέφωνο και τηλεόραση σε κάθε χώρο της επιλογής μας, χωρίς να απαιτείται τεχνικός κάθε φορά που πρέπει να μεταφέρουμε κάποια συσκευή.

Όταν θέλουμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία στο Home Cinema, τα ρολά να κλείνουν και ο φωτισμός να ρυθμίζεται στο επιθυμητό επίπεδο, με μια μόνο κίνηση, από τον καναπέ μας και όταν τελειώνει η ταινία, τα φώτα και τα ρολά να ανοίγουν αυτόματα.

Όλα τα παραπάνω θέλουμε να τα ελέγχουμε και από το κινητό μας, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρισκόμαστε.

Όλα τα παραπάνω θέλουμε να τα λειτουργούμε χωρίς να είμαστε εξειδικευμένοι τεχνικοί ή να έχουμε ειδικές γνώσεις ούτε να απαιτείται η απομνημόνευση πολύπλοκων και πολυσέλιδων οδηγιών χρήσης. 

Θέλουμε να μπορούμε από κάθε δωμάτιο ή την αυλή του σπιτιού μας, να ελέγχουμε το παιδικό υπνοδωμάτιο όπου κοιμούνται τα παιδιά μας, ώστε να αντιδράσουμε άμεσα σε κάθε τους ανάγκη.

Θέλουμε να μπορούμε από το μπαλκόνι του σπιτιού μας να έχουμε διάλογο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που βρίσκονται σε άλλους χώρους ή με έναν επισκέπτη που βρίσκεται έξω από το σπίτι και να του ανοίξουμε την πόρτα χωρίς να μετακινηθούμε από την θέση μας.

Θέλουμε να ακούμε μουσική σε κάθε χώρο του σπιτιού μας, ακόμα και στο μπάνιο, έχοντας τη δυνατότητα διαφορετικής επιλογής σε κάθε χώρο.

Θέλουμε μόνοι μας να επιλέγουμε την θέση του τηλεφώνου, του internet και της τηλεόρασης, και εύκολα να την αλλάζουμε όταν το επιθυμούμε. Και όλα αυτά να λειτουργούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο.

Θέλουμε να ενημερώνεται ο γιατρός αν ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Όλες οι λειτουργίες του σπιτιού να ελέγχονται από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω του κινητού μας ή μέσω του διαδικτύου.

Θέλουμε όλες αυτές τις δυνατότητες να τις εγκαταστήσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, και να κερδίζουμε όσο γίνεται περισσότερα οφέλη από την χρήση τους.

Οι συσκευές να είναι κομψές και όλα τα καλώδια να καταλήγουν σε ένα σημείο το σπιτιού.

Θέλουμε να μπορούμε στο μέλλον να προσθέσουμε λειτουργίες ή σημεία, και να μεγαλώσουμε το σύστημα, γιατί η χρήση κάποιου χώρου μπορεί να αλλάξει ή μπορεί να προσθέσουμε νέους χώρους στο σπίτι μας.

Τέλος θέλουμε να μην είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε συσκευές από την ίδια εταιρεία, γιατί μπορεί κάποια άλλη εταιρεία να κατασκευάσει μια πιο έξυπνη ή κομψότερη ή οικονομικότερη συσκευή. Θα πρέπει λοιπόν το σύστημα να είναι συμβατό με όσο γίνεται περισσότερες συσκευές της αγοράς.