Ασφάλεια

Συνεργαζόμαστε με επιτυχία πάνω από 25 χρόνια με επίσημες αντιπροσωπείες προϊόντων ασφάλειας. Συνδυάζουμε πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσουμε συστήματα που ενσωματώνουν τις λειτουργίες που απαιτούνται για την προσωποποιημένη κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης ασφάλειας.

Διαθέτουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε προϊόντα των εταιρειών PANASONIC, FAME TECHNOLOGY, REXTAR, HIKVISION, DAHUA, καθώς και πολλών άλλων κατασκευαστών ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης.

Oλοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας | cctv-visionmavridakis

Για να εποπτευθεί ένας χώρος για λόγους ασφαλείας απαιτείται ένα σύστημα εποπτείας. Ένα σύστημα εποπτείας στην πιο απλή του μορφή αποτελείται από μία κάμερα και μία οθόνη, μεταξύ τους συνδεδεμένες.
Ολοκληρωμένο σύστημα εποπτείας χώρων (CCTV) ονομάζεται ένα σύστημα που αποτελείται από τις συσκευές που εποπτεύουν τον χώρο (κάμερες), τις συσκευές καταγραφής (DVRs), τις συσκευές διαχείρισης και διάφορα παρελκόμενα που απαιτούνται.

Τα συστήματα χωρίζονται σε ενσύρματα και ασύρματα.
Επίσης, χωρίζονται σε Αναλογικά και IP συστήματα.

Συνήθως το κάθε είδος απαιτεί διαφορετικές συσκευές (κάμερες και DVRs). Υπάρχουν βέβαια και ειδικές συσκευές με την χρήση των οποίων μπορούμε να διασυνδέσουμε συστήματα διαφορετικής κατηγορίας. Δηλαδή μπορούμε να συνδέσουμε μια αναλογική κάμερα σε ένα IP σύστημα ή μια IP κάμερα σε ένα αναλογικό σύστημα. Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε μια ασύρματη κάμερα σε ένα ενσύρματο σύστημα ή μια ενσύρματη κάμερα σε ένα ασύρματο σύστημα.

Υπάρχουν επίσης και υβριδικά DVRs, στα οποία μπορούμε να συνδέσουμε κάμερες όλων των κατηγοριών.
Επιπλέον, υπάρχει διαχωρισμός στις κάμερες ανάλογα με την μορφή τους ή τον τρόπο στήριξης τους.

Ενδεικτικές εικόνες συστήματος:

Αυτές οι κατηγορίες είναι οι παρακάτω:

 • Κάμερες Θόλου (DOME)
 • Κάμερες αδιάβροχες με βάση
 • Κάμερες Σώμα (δεν περιλαμβάνουν φακό)
 • Κάμερες ειδικού τύπου
 • Κρυφές κάμερες
 • Κινούμενες κάμερες

Όλα τα παραπάνω είδη καμερών μπορεί να είναι Αναλογικές, IP, Ασύρματες ή Ενσύρματες.
Επίσης όλα τα είδη μπορεί να έχουν ενσωματωμένα LED υπερύθρων για να φωτίζουν την νύκτα. Αυτές οι κάμερες χαρακτηρίζονται IR κάμερες.
Ο φωτισμός του χώρου με IR LED δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι. Υπάρχουν και προβολείς Υπερύθρων, των οποίων η απόσταση που φωτίζουν είναι ανάλογη με το πλήθος ή την κατηγορία των LEDs που έχουν.
Το αποτέλεσμα που θα έχουμε από ένα σύστημα CCTV έχει άμεση σχέση με την σωστή επιλογή των συσκευών που το αποτελούν.
Βέβαια σε μία εγκατάσταση CCTV (όπως συμβαίνει σε κάθε εφαρμογή), εκτός της σωστής επιλογής των συσκευών, σημαντικό ρόλο παίζουν και ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η εγκατάσταση ενός συστήματος, όπως και συντήρηση μετά την εγκατάστασή του.
Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη απαιτούν προσεκτική και με μέθοδο ανάλυση των αναγκών της εγκατάστασης, που πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς.
Η συντήρηση μετά την εγκατάσταση πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας θα λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με τα συστήματα CCTV.
Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 28210-71240 .
Περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στο χώρο επικοινωνία του διαδικτυακού μας τόπου.

Συνεργαζόμαστε περισσότερο από 27 χρόνια με τις επίσημες αντιπροσωπείες PARADOX και EATON(COOPER-MENVIER-UNIVEL), των οποίων τα προϊόντα διαθέτουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε με επιτυχία.

Systimata-Synagermoy

Τα συστήματα συναγερμού χωρίζονται σε ενσύρματα και ασύρματα. Σε μία εγκατάσταση συναγερμού, οι ανιχνευτές μπορεί να είναι Ενσύρματοι, Ασύρματοι ή Μικτοί, ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για τις μαγνητικές επαφές. Επιπλέον, οι μαγνητικές επαφές μπορεί να είναι χωνευτές, άρα αόρατες. Πριν από την τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού, θα πρέπει να ζητηθεί η γνώμη από εταιρεία οργανωμένη, εξειδικευμένη και πιστοποιημένη, γιατί σε ένα σύστημα συναγερμού, η σωστή επιλογή και τοποθέτηση των υλικών είναι εξίσου σημαντική, όσο και η σωστή ποιότητα τους. Οι αυτόνομες εξωτερικές σειρήνες παράγονται σε διάφορα σχέδια, και με διάφορα χρώματα flash, για να καλύπτουν τις ανάγκες εμφάνισης κάθε πελάτη. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα αποτελείται από:

 • Τα κυρίως υλικά όπως πίνακες, ανιχνευτές, σειρήνες κλπ.
 • Τα παρελκόμενα υλικά που χρησιμοποιούνται όπως καλώδια, κόλλες, μικροϋλικά κλπ.
 • Την εγκατάσταση όλων των υλικών.
 • Τον προγραμματισμό του συστήματος.

Η επιλογή όλων των παραπάνω είναι εξίσου σημαντική. Οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα ενός από τα παραπάνω, επηρεάζει όλο το σύστημα. Η επιλογή του είδους του συστήματος, των υλικών και των παρελκομένων που θα χρησιμοποιηθούν, είναι πολύ σημαντική απόφαση, γι’αυτό πρέπει να γίνεται μετά από μελέτη του χώρου από εξειδικευμένο σύμβουλο ασφαλείας και η αγορά τους πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο κατάστημα. Εξίσου σημαντική με την ποιότητα των υλικών, είναι και η επιλογή της εταιρείας που θα κάνει την εγκατάσταση.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της PARADOX HELLAS  με Αριθμό Μέλους 90536324.  Τα γνήσια συστήματα συναγερμού Paradox κατασκευάζονται στον Καναδά και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Η Paradox κατέχει ηγετικό ρόλο και είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας στην παγκόσμια αγορά.

Οι τεχνικοί της VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ  έχουν εκπαιδευτεί από την Paradox Hellas και ενημερώνονται αδιαλείπτως  για τις εξελίξεις στο τομέα. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν ειδική  άδεια εργασίας προσωπικού ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας  (ΙΕΠΥΑ) από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1§1 του Ν.2518/97 & Ν.3707/2008(Α’-209). Επιπλέον, η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ διαθέτει άδεια ΙΕΠΥΑ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παραδίδουμε  πιστοποιητικό γνησιότητας των συστημάτων.

VISION-PARADOX
Paradox Certificate

Συνεργαζόμαστε περισσότερο από 27 χρόνια με τις επίσημες αντιπροσωπείες PARADOX και EATON(COOPER-MENVIER-UNIVEL), των οποίων τα προϊόντα διαθέτουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε με επιτυχία.

Pyranixneysi

Για να γίνει μια εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης είναι απαραίτητο να υπάρχει μελέτη από διπλωματούχο μηχανικό, ο οποίος θα έχει λάβει υπ’όψιν του τα σχετικά πρότυπα και το νομικό πλαίσιο που διέπει την ασφάλεια των κτηρίων. Η εγκατάσταση είναι απαραίτητο να γίνει από τεχνικούς που έχουν την γνώση που απαιτείται για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υλικών, αλλά και την θεωρία για την εφαρμογή τους. Τέλος, είναι απαραίτητος ο τακτικός έλεγχος και η τακτική επιθεώρηση του συστήματος για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του.

Συνεργαζόμαστε επί πολλά χρόνια με τις επίσημες αντιπροσωπείες CENTAUR και VIMLOC, των οποίων τα προϊόντα διαθέτουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε με επιτυχία.

elegxos-prosvasis

Ο έλεγχος πρόσβασης σε ελεγχόμενους χώρους μπορεί να γίνει με φύλακες, με την χρήση μηχανικών κλειδαριών ή με ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης καθορίζει ποιος μπορεί να μπει ή να βγει, και ποιες ώρες ή ημερομηνίες έχει το δικαίωμα. Επίσης, παρέχει καταγραφή των εισόδων και εξόδων με ώρες και ημερομηνίες. Ένα ευρύ φάσμα διαπιστευτηρίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελεχθεί η πρόσβαση. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης παρέχει πρόσβαση βάσει των διαπιστευτηρίων που παρουσιάζονται. Τα διαπιστευτήρια μπορέι να είναι κωδικός, κάρτα κλειδί, δακτυλικό αποτύπωμα, ίριδα ματιού ή συνδυασμός των παραπάνω. Όταν παρέχεται πρόσβαση, η πόρτα ξεκλειδώνει για προκαθορισμένο χρόνο και καταγράφεται η δραστηριότητα. Όταν η πρόσβαση απορριφθεί, η πόρτα παραμένει κλειδωμένη και η απόπειρα πρόσβασης καταγράφεται. Ένας χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε περιορισμένο αριθμό εισόδων ή σε όλες τις εισόδους ενός κτηρίου ανάλογα την εξουσιοδότηση που του έχει δοθεί.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ έχει επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία και διαθέτει, εγκαθιστά και υποστηρίζει εξειδικευμένα και επαγγελματικού τύπου Συστήματα Ανίχνευσης Αερίων της Ιταλικής SENSITRON και EATON (COOPER, MENVIER, UNIVEL).

Oλοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας | Συστήματα Ανίχνευσης Αερίων - visionmavridakis .gr

Η καθημερινή χρήση του αερίου (φυσικού ή υγραερίου) για μαγείρεμα, θέρμανση και ζεστό νερό, αλλά και η χρήση διαφόρων αερίων και των παραγώγων τους στην βιομηχανία, δημιουργεί την ανάγκη ανίχνευσης των πιθανών διαρροών που μπορεί να προκληθούν είτε από το σύστημα διανομής είτε από τις ίδιες τις συσκευές αερίου. Βασική προϋπόθεση για την ανίχνευση της πιθανής διαρροής είναι να γνωρίζουμε ακριβώς το είδος του αερίου που χρησιμοποιούμε αλλά και την συγκέντρωσή του, έτσι ώστε να διαλέξουμε τον κατάλληλο ανιχνευτή. Σημαντικό ρόλο για την σωστή λειτουργία του ανιχνευτή παίζει και η επιλογή της σωστής θέσης εγκατάστασης, αλλά και η κατάλληλη συντήρηση του συστήματος ανίχνευσης αερίων.

Διαθέτουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε Αντικλεπτικά Αντικειμένων της εταιρείας AMERSEC, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες του χώρου.

Oλοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας | Αντικλεπτικά Αντικειμένων - visionmavridakis .gr

Τα RF αντικλεπτικά συστήματα αντικειμένων της AMERSEC χρησιμοποιούν όχι μόνο την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την προστασία των αντικειμένων σας, αλλά επίσης σας παρέχουν on line πολύτιμες πληροφορίες και αποθηκεύουν πληροφορίες δραστηριότητας που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Τα συστήματα διπλής κεραίας αποτελούν ιδανική λύση για κάθε κατάστημα. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν ένα ισχυρό πεδίο ανίχνευσης μεταξύ δύο ή περισσοτέρων κεραιών. Τα συστήματα μονής κεραίας διαθέτουν μία κεραία με ένα πεδίο ανίχνευσης και στις δύο πλευρές της. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα super markets και για καταστήματα με περιορισμένο χώρο στην είσοδο.

Τα αντικλεπτικά συστήματα χωρίζονται σε ραδιοσυχνότητας (RF), ακουστομαγνητικά (ΑΜ) και ηλεκτρομαγνητικά (ΕΜ)

Τα αντικλεπτικά συστήματα αντικειμένων AM είναι μια προηγμένη και αξιόπιστη λύση για την προστασία εμπορευμάτων, όταν απαιτούνται μικρές ετικέτες ή τα αντικείμενα μπορεί να βρίσκονται σε μεγάλη κλίση κατά την μετακίνησή τους. Επίσης, είναι απαραίτητα στις περιπτώσεις που απαιτείται απόλυτα αξιόπιστη λειτουργία ή υπάρχουν λόγοι παρεμβολής των συστημάτων από το περιβάλλον, όπως μεταλλικά στοιχεία κοντά στις κεραίες, βεβαρημένο περιβάλλον λόγω ύπαρξης διαφόρων ραδιοσυχνοτήτων ή άλλων παρόμοιων συστημάτων σε κοντινή απόσταση κλπ.

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης τους ακόμα και μέσα σε γυψοσανίδες χωρίς να επηρεαστεί η περιοχή ανίχνευσης.

Οι λύσεις AM επιτρέπουν την αποτελεσματική προστασία αντικειμένων, σε καταστήματα με πιο περίπλοκη αρχιτεκτονική.

Τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα EΜ είναι ιδανική λύση για, μουσεία, βιβλιοθήκες, σχολεία και γενικότερα μέρη όπου απαιτείται μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων.

Εμπορευόμαστε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε χρηματοκιβώτια (safe) για δωμάτια ξενοδοχείων,για γραφεία και σπίτια, καθώς και χρηματοκιβώτια βαρέως τύπου, πυράντοχα και data safe.

Xrimatokivwtia

Διαθέτουμε τα παρακάτω είδη:

 • Πυρασφαλή- Αντιμαγνητικά-υδατοστεγή DATA SAFES
 • Πυρασφαλή Χρηματοκιβώτια για φύλαξη εγγράφων.
 • Ερμάρια Μονόφυλλα ή δίφυλλα Πυρασφαλείας με πολύ μεγάλη χωρητικότητα, πολλαπλών χρήσεων.
 • Κλασέρ Πυρασφαλείας 2-3-4-Συρταριών ,με δυνατότητα φύλαξης DATA Αρχείων.
 • Χρηματοκιβώτια Γραφείων, οικιών και ξενοδοχείων σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τύπο κλειδώματος.
 • Οπλοκιβώτια Ασφαλείας
 • Κιβώτια για την φύλαξη κλειδιών
 • Ψυγεία ξενοδοχείων (mini bars)
 • Χρηματοκιβώτια παραλίας
 • Συντηρητές κρασιών (wine cellars)

Οι μηχανές παραγωγής ομίχλης είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη σε ένα σύστημα συναγερμού και αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης των διαρρήξεων.

paragwgi-kapnou

Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να ενημερώσει για μια κλοπή, και να πανικοβάλει τον διαρρήκτη, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει απώλειες ειδικά αν τα προστατευόμενα αντικείμενα είναι πολύτιμα. Οι διαρρήκτες χρειάζονται λιγότερο από 3 λεπτά για να αφαιρέσουν πολύτιμα αντικείμενα από ένα προστατευόμενο χώρο, διότι ξέρουν ακριβώς πού να πάνε και τι πρέπει να κάνουν. Ένα σύστημα ομίχλης προστατεύει τα αντικείμενα στον προστατευόμενο χώρο από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Οι μηχανές παραγωγής ομίχλης είναι μηχανήματα που παράγουν τεχνητή ομίχλη σε περίπτωση ενεργοποίησης τους. Συνδέονται με τα συστήματα συναγερμού ή λειτουργούν αυτόνομα. Αν συνδεθούν με συναγερμό, η εκτόξευση ομίχλης ενεργοποιείται αν υπάρξει παραβίαση και ο συναγερμός είναι ενεργοποιημένος. Μπορούν να ενεργοποιηθούν και χειροκίνητα με το πάτημα κουμπιού πανικού.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την ενεργοποίηση τους δημιουργείται πυκνή ομίχλη που διαχέεται στον προστατευόμενο χώρο, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην βλέπει, να πανικοβληθεί και να φύγει. Η παραγωγή της ομίχλης είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους ανεπιθύμητους, γιατί διαλύεται δύσκολα. Η τεχνητή ομίχλη δεν είναι βλαβερή για τους ζωντανούς οργανισμούς και δεν αφήνει κατάλοιπα στον χώρο.
Σε συνεργασία με τα παραδοσιακά συστήματα ασφαλείας, οι μηχανές παραγωγής ομίχλης αποτελούν μια πολύ ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση των διαρρήξεων.

Πλεονεκτήματα της ομίχλης ασφαλείας:

 • Σταματά διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς.
 • Αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας στους ιδιοκτήτες.
 • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες.
 • Περιορισμένο ρίσκο – λιγότεροι ασφαλιστικοί κίνδυνοι.
 • Προτείνεται από τις ασφαλιστικές εταιρίες και την αστυνομία.
 • Ασφαλής ομίχλη που δεν αφήνει κατάλοιπα στο χώρο σας.
 • Καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις ασφαλείας.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ διαθέτει συσκευές ανίχνευσης και αξεσουάρ συστημάτων ασφαλείας βιομηχανικού τύπου της Γερμανικής εταιρείας VERSHOVEN.

Η VERSHOVEN κατασκευάζει διάφορα είδη βιομηχανικών συσκευών ασφαλείας όπως συσκευές πυρανίχνευσης, κομβία εκτάκτων αναγκών και διακόπτες ασφαλείας, κατάλληλα για περιβάλλον με σκόνη, υγρασία και σε περιοχές επιρρεπείς σε εκρήξεις.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε εφαρμογές, oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.