Τηλεπικοινωνίες

Στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών τηλεπικοινωνίας των πελατών μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας τα παγκοσμίως καταξιωμένα για την ποιότητα τους τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic, με αξιόπιστες εφαρμογές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πριν και μετά την πώληση.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης (το μοναδικό PANASHOP στην Κρήτη) της ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ , επίσημης αντιπροσώπου στην Ελλάδα τών τηλεφωνικών κέντρων της Panasonic.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ έχει μακροχρόνια και επιτυχή συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ, πού είναι η επίσημη αντιπρόσωπος των τηλεφωνικών κέντρων της Panasonic στην Ελλάδα.

Με τα υβριδικά τηλεφωνικά κέντρα της η Panasonic παρέχει για το σπίτι, την επιχείρηση και τα ξενοδοχειακά καταλύματα, την πιο κατάλληλη λύση χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι προσιτή για κάθε χρήστη.

Η νέα πλατφόρμα της Panasonic στα ψηφιακά IP τηλεφωνικά κέντρα, εκμεταλλεύεται την σύγκλιση των τεχνολογιών της πληροφορικής και των επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Τα συστήματα επικοινωνίας Panasonic για επιχειρήσεις προσφέρουν ευελιξία και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες οποιουδήποτε μεγέθους επιχείρησης. Είναι αξιόπιστα και μπορούν να διαμορφωθούν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες οποιουδήποτε οργανισμού, από μια μικρή επιχείρηση που αναμένει να αναπτυχθεί και χρειάζεται ένα σύστημα που θα μπορεί να καλύψει κάθε μελλοντική ανάπτυξη, μέχρι μια εταιρεία με υποκαταστήματα και γραφεία, που χρειάζεται αποτελεσματικές επιλογές επικοινωνίας σε διαφορετικές τοποθεσίες ακόμα και σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Η γκάμα των τηλεφωνικών συστημάτων της PANASONIC καλύπτει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων επικοινωνίας γραφείου, από απλά ψηφιακά συστήματα, μέχρι προηγμένες πλατφόρμες επικοινωνίας δικτύου IP για μεγάλους οργανισμούς.

Η Panasonic προσφέρει μια σειρά τηλεφωνικών συστημάτων που περιλαμβάνουν συστήματα τηλεφώνου IP, συστήματα υβριδικών τηλεφώνων, ψηφιακά τηλεφωνικά συστήματα και αναλογικά συστήματα τα οποία είναι εύκολο να εγκατασταθούν και προσφέρουν ευελιξία, χαρακτηριστικά τα οποία τα κάνουν ιδανικά για κάθε τηλεφωνική σας λύση.

Η γκάμα των συστημάτων IP PBX συνδυάζει πλεονεκτήματα από τις παραδοσιακές τηλεφωνικές επικοινωνίες με την τεχνολογία IP, προσφέροντας λειτουργίες πλούσιες σε χαρακτηριστικά και την ικανότητα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σας. Τα IP συστήματα της Panasonic ενσωματώνουν λειτουργίες που μπορούν να μειώσουν το κόστος για την επιχείρηση και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του χρήστη.

Τα αναλογικά συστήματα της Panasonic επιτρέπουν τη βαθμιαία μετάβαση στη λειτουργικότητα IP λύσεων, κάτι που μπορεί να βοηθήσει την κατάλληλη διαχείριση του προϋπολογισμού μιας εταιρείας. Προσφέροντας ευέλικτη διαχείριση κλήσεων και ποικιλία τερματικών, αυτό το τηλεφωνικό σύστημα είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες ασύρματης επικοινωνίας.

Τα υβριδικά ψηφιακά συστήματα, περιλαμβάνουν έναν κορυφαίο συνδυασμό αξιόπιστων προϊόντων PBX, με ενσωματωμένη την τεχνολογία IP.

Αντιπροσωπεύουμε, εμπορευόμαστε και υποστηρίζουμε μεγάλη γκάμα τηλεφωνικών συσκευών ενσύρματων, ασύρματων, IP, SIP, αναλογικών, ψηφιακών και υβριδικών, καθώς και ειδικού τύπου τηλεφωνικών συσκευών για δωμάτια ξενοδοχείων, για μπάνια δωματίων ξενοδοχείων, αντιεκρηκτικού τύπου, κατάλληλων για θυροτηλέφωνα κλπ.

syskeves

Όταν η ποιότητα είναι κρίσιμη και η μείωση του κόστους αποτελεί βασικό παράγοντα, τα ασύρματα τηλεφωνικά συστήματα Smart IP της Panasonic είναι τα ιδανικά εργαλεία επικοινωνίας. Η εύκολη εγκατάσταση, η ευελιξία και η αξιοπιστία αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τεχνολογίας SIP της Panasonic, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύ λογικές τιμές.

Οι βελτιωμένες ψηφιακές ασύρματες συσκευές (DECT) από την Panasonic, δίνουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρως εξοπλισμένων τηλεφώνων DECT για την κάλυψη των αναγκών από μια οικία μέχρι μια εταιρεία. Διαθέτουν τυποποιημένα μοντέλα σπιτιού, γραφείου, λεπτά και ελαφριά τηλέφωνα που μπορεί να αντέξουν από πτώση σε ένα τσιμεντένιο δάπεδο ή να επιβιώσουν σε σκονισμένο περιβάλλον.

Διατίθεται επίσης ένας σταθμός DECT 4 θέσεων υψηλής ευκρίνειας που η εγκατάσταση του είναι απίστευτα εύκολη και υποστηρίζει 4 ταυτόχρονες φωνητικές κλήσεις HD.

Η σειρά των SIP τηλεφώνων είναι ανεξάρτητη από πλατφόρμα και μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε υπηρεσία συμβατή με το SIP, διευκολύνοντας έτσι κάθε επιχείρηση να απολαμβάνει ασύρματες επικοινωνίες υψηλής ποιότητας. Μπορούν να δημιουργηθούν δίκτυα μέχρι 128 κυψέλες και 255 ακουστικά, χωρίς η μεταφορά μεταξύ των κελιών να επηρεάζει την επικοινωνία, επιτρέποντάς σας έτσι να κινείστε χωρίς να χάνετε την επαφή.

Τα τηλέφωνά μας Session Initiation Protocol (SIP) της Panasonic έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις επικοινωνίες των επιχειρήσεων μειώνοντας το κόστος κλήσεων, απλουστεύοντας τη διαχείριση και βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα.

Τα τηλέφωνα αντιεκρηκτικού τύπου μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους με παρουσία εκρηκτικών αερίων.

Διαθέτουμε πολλά μοντέλα τηλεφώνων για δωμάτια ξενοδοχείων, καθώς και τηλέφωνα γόνδολες με αντοχή στην υγρασία για χρήση σε μπάνιο δωματίων ξενοδοχείων.

Διαθέτουμε, εμπορευόμαστε και υποστηρίζουμε μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων δομημένης καλωδίωσης, οπτικών ινών (racks, patch panels, και τα παρελκόμενά τους), όπως και τα σχετικά εργαλεία, όργανα ελέγχου και πιστοποιημένα καλώδια για τεχνικούς.

Δομημένη Καλωδίωση και Υλικά Κατασκευής

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ διαθέτει πλούσια γκάμα υλικών δομημένης καλωδίωσης, κατανεμητών και υλικών οπτικών ινών.

Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, άριστης ποιότητας, διευκολύνουν τον εγκαταστάτη και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες δικτύων οποιοδήποτε έργου. Η επιλογή τους γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια, και με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα των υλικών, την διευκόλυνση των εγκαταστατών και την ευκολία πρόσβασης μετά την εγκατάσταση.

Η μελέτη των αναγκών ενός πελάτη γίνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς μας.

Η εγκατάσταση των μηχανημάτων γίνεται από μόνιμους,έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας και τα έργα που παραδίδουμε είναι πιστοποιημένα.

Επίσης, παρέχεται καθοδήγηση σε τεχνικούς, ώστε τα προϊόντα μας να τοποθετηθούν σωστά και το έργο να μπορεί να πιστοποιηθεί.

Παρέχουμε υπηρεσίες πιστοποίησης δικτύων και συγκόλλησης οπτικών ινών.

Η πολυετής και επιτυχημένη συνεργασία της VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ με τους προμηθευτές των προϊόντων και η εμπειρία των στελεχών της, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των συσκευών, εγγυώνται την σωστή και μακροχρόνια λειτουργία των εγκαταστάσεων χωρίς προβλήματα.

Μετά το πέρας της εγγύησης η εταιρεία μας προτείνει την υπογραφή συμβολαίου συντήρησης, για την συνεχή τεχνική υποστήριξη των συσκευών και των εγκαταστάσεων.

Προσφέρουμε και υποστηρίζουμε αξιόπιστες εφαρμογές, που μαζί με την γκάμα των προϊόντων της Panasonic και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των στελεχών μας, δημιουργούν τη καλύτερη ολοκληρωμένη λύση σε κάθε ανάγκη.

Eidikes-efarmoges

Οι πλατφόρμες επικοινωνίας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις επικοινωνίες των επιχειρήσεων μειώνοντας το κόστος κλήσεων, απλουστεύοντας τη διαχείριση και βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα. Προσφέρουν προηγμένες επικοινωνίες δικτύου βασισμένες σε IP, είτε για τηλεπικοινωνιακά συστήματα υψηλής ευκρίνειας, είτε για απλοποίηση επικοινωνίας σε όλη την επιχείρησή.

Υπάρχει μια πλατφόρμα επικοινωνίας της Panasonic που είναι ιδανική για κάθε επιχείρησή, είτε χρειάζεται ένα ψηφιακό σύστημα για ένα γραφείο, είτε μια πλήρη λύση συστήματος φωνητικής επικοινωνίας IP ικανή να εξυπηρετεί πολλές τοποθεσίες γραφείων σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τις πλατφόρμες τηλεφωνικής επικοινωνίας, οι τηλεφωνικές συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν με smartphones και tablet, προσφέροντας ενσωματωμένο φωνητικό ταχυδρομείο, υψηλής ποιότητας ήχο και αξιοπιστία.

Αν θέλετε να συνδυάσετε ένα πιο παραδοσιακό τηλεφωνικό σύστημα με τεχνολογία IP, οι πλατφόρμες υβριδικής επικοινωνίας ή οι υβριδικές ψηφιακές πλατφόρμες σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τυπικά ψηφιακά και αναλογικά τηλέφωνα παράλληλα με τη νέα τεχνολογία. Έτσι, είναι εφικτό να ελέγχεται το κόστος καθώς αναπτύσσεται μια επιχείρηση από παλαιότερες λύσεις σε λύσεις νέας τεχνολογίας, με τον ρυθμό που ταιριάζει στις ανάγκες της.

Οι νέες εφαρμογές της Panasonic εξυπηρετούν και μικρότερες επιχειρήσεις, παρέχοντας ψηφιακές λύσεις ή λύσεις τηλεφωνικού δικτύου VoIP για έως 16 χρήστες, με φωνητικό ταχυδρομείο και ενσωμάτωση με τον υπολογιστή σας.

Οι πλατφόρμες αναλογικών τηλεφωνικών συστημάτων μας είναι ιδιαίτερα ευέλικτες, ικανές να χειρίζονται πολλαπλές αναλογικές γραμμές και επεκτάσεις και είναι πλήρως προγραμματιζόμενες, παρέχοντας στην επιχείρησή σας το τηλεφωνικό σύστημα που χρειάζεστε.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά τηλεφώνων για να συμπληρώσετε την πλατφόρμα επικοινωνίας Panasonic, ανεξάρτητα από τη λύση που επιλέγετε, από τα τηλέφωνα SIP και τα τηλέφωνα IP έως τα ψηφιακά τηλέφωνα.

Τα εξαιρετικά ευέλικτα συστήματα Panasonic μπορούν να βοηθήσουν στην περικοπή των χρόνων αναμονής κλήσεων των πελατών ενισχύοντας την εξυπηρέτηση τους και να αποθηκεύσουν εξωτερικά και εσωτερικά μηνύματα για να βοηθήσουν το προσωπικό να παραμείνει σε υψηλή παραγωγικότητα και να επικοινωνεί αποτελεσματικά από το γραφείο, το σπίτι ή εν κινήσει.

Διαθέτουμε και εγκαθιστούμε συστήματα ενδοεπικοινωνίας μέσω τζαμιού για ταμεία, θυρίδες εξυπηρέτησης πελατών και άλλες εφαρμογές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΘΥΡΙΔΩΝ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΦΩΤΟ

Τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας μέσω τζαμιού, χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία μεταξύ πελάτη και εργαζομένου σε ταμεία, θυρίδες εξυπηρέτησης και όπου αλλού χρειάζεται επικοινωνία δύο ανθρώπων, μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται τζάμι ασφαλείας, το οποίο χρησιμοποιείται για την προστασία του εργαζομένου.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα και εξοπλισμό αναλογικών και ψηφιακών πομποδεκτών και walkie talkie για επαγγελματική αλλά και ερασιτεχνική χρήση.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ-ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΦΩΤΟ

Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις και εξοπλισμό πομποδεκτών, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας, όπως Walkie Talkie, Αναλογικά Φορητά, Αναλογικούς Πομποδέκτες Οχήματος, Ψηφιακά φορητά, Ψηφιακούς Πομποδέκτες Οχήματος, PMR 446 Consumer License Free Πομποδέκτες, PMR 446 Business License Free Πομποδέκτες, Επαγγελματικού Τύπου Πομποδέκτες VHF & UHF, VHF Marine Πομποδέκτες, Δέκτες Tourist Radio για Ξεναγούς.

Η VISION MAVRIDAKIS συνεργάζεται με την επίσημη αντιπροσωπεία των παρακάτω κατασκευαστών ασύρματης επικοινωνίας:
► MIDLAND
► KENWOOD ELECTRONICS UK
► HYTERA COMMUNICATIONS CO. LTD.
► COBRA ELECTRONICS CORPORATION
► ALAN GERMANY
► ALBRECHT GERMANY
► REXON TECHNOLOGY CORP.
► MAAS FUNK-ELEKTRONIK UND MEHR
► PROCOM A/S
► FUNK TRONIK GMBH.
► FALCON (TELECOM/ D-ORIGINAL/ARIA)
► RADARCAN
► ACECO
► LEA ANTENNE ITALY (SIRTEL/ SIGMA / RAC)
► SIRIO ANTENNE
► RM ITALY
► K-40
► HASDA

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ διαθέτει τηλεφωνικές συσκευές και αξεσουάρ τηλεπικοινωνιών βιομηχανικού τύπου της Γερμανικής εταιρείας VERSHOVEN.

antiekriktikou-tupou

Η VERSHOVEN κατασκευάζει διάφορα είδη βιομηχανικών τηλεφώνων και αξεσουάρ τηλεπικοινωνιών, όπως τηλέφωνα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, κατάλληλα για περιβάλλον με σκόνη και υγρασία. Επίσης κατασκευάζει βιομηχανικά τηλέφωνα σχεδιασμένα για χρήση σε περιοχές επιρρεπείς σε εκρήξεις. Οι παραπάνω τηλεφωνικές συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εσωτερικές συσκευές τηλεφωνικού κέντρου ή τερματικές συσκευές σε τηλεπικοινωνιακό δίκτυο. Σε περίπτωση έντονου περιβαλλοντικού θορύβου, υπάρχει η επιλογή ενεργοποίησης ενός ενσωματωμένου ενισχυτή ακουστικού. Τα ακουστικά των τηλεφώνων έχουν προστασία από τις κρούσεις.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε εφαρμογές, oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.