Υπηρεσίες

house-visionmavridakis

Εξυπηρέτηση πελατών

Προσθέστε αξία στα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε.
Για την ολοκλήρωση μιας λύσης απαιτούνται προϊόντα και υπηρεσίες.
Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ με την μακρόχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και την διαρκή ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχει, μέσω των στελεχών της, στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις. Η συνεργασία ξεκινά με την επίσκεψη εξειδικευμένου τεχνικού στον χώρο σας για την καταγραφή των αναγκών σας εκπόνηση μελέτης για την εύρεση της κατάλληλης λύσης για τον χώρο σας, οικονομοτεχνική μελέτη για το σύστημα, εγκατάσταση του συστήματος από εξειδικευμένους τεχνικούς και τέλος τεχνική υποστήριξη για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία του συστήματος σας.
Οι υψηλης ποιότητας υπηρεσίες μας, δημιουργούν προστιθέμενη αξία σε όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Ζητήστε μας πιστοποιημένα Προϊόντα που θα κατασκευαστούν ειδικά για εσας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου σας.

Σε πολλά έργα για την ολοκλήρωση μιας λύσης, εκτος από τα προϊόντα και τις συνήθεις υπηρεσίες, απαιτούνται και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ με την μακρόχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και την διαρκή ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχει, μέσω των στελεχών της, στους πελάτες τις απαιτούμενες κατά περίπτωση εξειδικευμένες υπηρεσίες. Οι τεχνικοί μας, εκτός των χαρακτηριστικών που αναφέρονται παραπάνω, είναι εφοδιασμένοι με σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές και αξιόπιστες εξειδικευμένες υπηρεσίες ή να παράγουν ειδικά κατα περίπτωση και προσωποποιημένα κατά πελάτη προϊόντα.

Ο στόχος μας είναι να βρει ,σε εμας, λύση τεχνολογίας κάθε πελάτης ανάλογα με την ανάγκη του.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες
24ΩΡΟ κέντρο λήψης σημάτων | VISION MAVRIDAKIS

24ΩΡΟ κέντρο λήψης σημάτων

Ολοκληρώστε το συστημα ασφαλείας σας, συνδέοντας το με 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων.
Στοχεύοντας στην όσο γίνεται καλύτερη κάλυψη και ασφάλεια των πελατών μας, προσφέρουμε από το 1991 που ιδρυθήκαμε, Υπηρεσίες Κεντρικού Σταθμού Λήψης Σημάτων. Με το βλέμμα μας να κοιτά πάντα στο μέλλον, είχαμε προβλέψει από νωρίς την σπουδαιότητα των υπηρεσιών αυτών. Όταν ένα σύστημα ασφαλείας συνδεθεί με Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι ολοκληρωμένο, γιατί εκτός από τα σήματα συναγερμού που αποστέλλονται, αποστέλλονται και σήματα σχετικά με την κατάσταση του συστήματος αλλά και του χώρου που είναι εγκατεστημένο.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ μελετάει τις ανάγκες κάθε εφαρμογής, σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις και τις υποστηρίζει μετά την υλοποίηση. Οι προτεινόμενες λύσεις είναι πλήρεις, εύχρηστες, αξιόπιστες και μακράς διάρκειας. Η επιλογή των καλύτερων εταιριών από όλο τον πλανήτη, η πλήρες γκάμα υλικών, η μεγάλη εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και η συνεχής έρευνα και ενημέρωση, διασφαλίζουν την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε οποιοδήποτε κτήριο. Γιατί οι πραγματικά έξυπνες λύσεις είναι και ποιοτικές και προσφέρονται σε προσιτές τιμές.

Στην VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ αφιερώνουμε χρόνο και προσοχή στο σχεδιασμό και την προετοιμασία των λύσεων που προτείνουμε παρέχουμε και υποστηρίζουμε. Έτσι επιτυγχάνουνε την υψηλή ποιότητα που έχουμε οραματιστεί.

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1991, μέ όραμα την ανάπτυξη, τις καινοτομίες και την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αντικείμενό της είναι η μελέτη, η εισαγωγή, η προμήθεια, η εγκατάσταση και η άρτια τεχνική υποστήριξη συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε εφαρμογές, oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.