Εγκαταστάτες

Είναι γνωστό ότι το αποτέλεσμα μιας ομάδας ανθρώπων, είναι πολλαπλάσιο από το άθροισμα του αποτελέσματος κάθε ενός από τα άτομα της ομάδας μεμονωμένα.

Οι συνεργάτες-εγκαταστάτες μας και εμείς αποτελούμε μια ομάδα με κοινές ανησυχίες και προβλήματα που απαιτούν τις ίδιες λύσεις.

Οι ομάδα της VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ έχει χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες με συναδέλφους σε όλοι την Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά την εμπιστοσύνη, την αλληλουποστήριξη και το αμοιβαίο όφελος (WIN-WIN).

Έχοντας πλήρη γνώση των προϊόντων και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικές υπηρεσίες στους συνεργαζόμενους συναδέλφους-εγκαταστάτες για κάθε ανάγκη σε συστήματα Συναγερμού, CCTV, ACCESS CONTROL, Πυρασφάλειας, Ανίχνευσης αερίων, Λύσεων Τηλεπικοινωνίας, Ήχου, Δομημένης Καλωδίωσης, Αυτοματισμό κτιρίων, Συστημάτων πρόσβασης και Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Ξενοδοχεία.

Παρέχουμε προϊόντα και λύσεις ειδικών προδιαγραφών, για την κάλυψη των αναγκών κάθε έργου, όσο μεγάλες και αν είναι οι απαιτήσεις.

Βασιζόμενοι στην μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία μας, με παγκόσμια καταξιωμένους κατασκευαστές προϊόντων και στην τεχνογνωσία μας, έχουμε δημιουργήσει επίσης μακροχρόνια, άριστη και αμοιβαία συνεργασία, σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης με συναδέλφους εγκαταστάτες του κλάδου.

Αν ένα μέλος της ομάδας μας χρειαστεί βοήθεια, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο εγγυάται την σωστή τοποθέτηση των επιλεγμένων υλικών, για λογαριασμό του.
Μετά την εγκατάσταση προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, για την μακροχρόνια και χωρίς προβλήματα λειτουργία των συστημάτων.

Τα μέλη της ομάδας μας είναι συνάδελφοι εγκαταστάτες, πιστοποιημένοι και διαθέτουν τις νόμιμες άδειες για την άσκηση του επαγγέλματος τους.

Έχουμε εξασφαλίσει και σας προσφέρουμε επίσημο και εξουσιοδοτημένο SERVICE από όλους τους κατασκευαστές των προϊόντων που εμπορευόμαστε και χρησιμοποιούμε στα έργα.

Αφιερώνουμε χρόνο και δίνουμε προσοχή στο σχεδιασμό και την προετοιμασία των λύσεων που προτείνουμε, παρέχουμε και υποστηρίζουμε. Έτσι επιτυγχάνουμε την υψηλή ποιότητα που έχουμε οραματιστεί.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε εφαρμογές, oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.