24ωρος κεντρικός σταθμός

Σε συνεργασία με την Spartan Security, σας προσφέρουμε υπηρεσίες 24ωρου κέντρου λήψης σημάτων. Ο κεντρικός σταθμός λαμβάνει ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης, από το σύστημα συναγερμού του ασφαλιζόμενου χώρου, που αξιοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα της ασφάλειας, επί 24ωρου βάσεως και όλο το χρόνο.

24ωρος κεντρικός σταθμός λήψης | VISION MAVRIDAKIS
Σήμα διάρρηξης - 24 ωρος κεντρικός σταθμος

Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η Άμεση Δράση (100) ή το τοπικό Αστ. Τμήμα για ασφαλιζόμενους χώρους εκτός Αθηνών, ο συνδρομητής, όπως και τα τηλέφωνα βοηθείας (που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει εγγράφως) προς άμεση ενημέρωσή του. Επιπλέον, ο κεντρικός σταθμός λήψης σημάτων είναι σε θέση να γνωρίζει ποιο τμήμα του ασφαλιζόμενου χώρου παραβιάστηκε.

Σήμα πυρκαγιάς - 24 ωρος κεντρικός σταθμος

Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και ο συνδρομητής στα ανωτέρω τηλέφωνα, (εφόσον έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα πυρανίχνευσης).

Σήμα προσωπικής απειλής - 24 ωρος κεντρικός σταθμος

Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός (δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν) και το σήμα που λαμβάνει ο κεντρικός σταθμός λήψης σημάτων αξιοποιείται ως ανωτέρω, ενημερώνοντας την Άμεσο Δράση για το υπερεπείγον του περιστατικού.

Σήμα ιατρικής ανάγκης -24ωρος κεντρικός σταθμός

Και σε αυτή την περίπτωση, το σήμα δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν, (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο) και ειδοποιούνται αμέσως όλα τα τηλέφωνα ανάγκης, που εγγράφως έχουν γνωστοποιηθεί από τον συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λπ.), ενημερώνοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιστατικού.

Σήμα πτώσης μπαταρίας συστήματος - 24 ωρος κεντρικός σταθμός λήψης σημάτων

Ειδοποιείται το συντομότερο τεχνικός του συστήματος (η αντικατάσταση των μπαταριών γίνεται με δαπάνη του συνδρομητή).

Σήμα διακοπής ρεύματος - 24 ωρος κεντρικός σταθμος

Ενημερώνεται ο συνδρομητής δύο ώρες μετά την λήψη του σήματος. (Το σύστημα συναγερμού έχει αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10-12 ώρες).

Σήμα ελέγχου συστήματος - δοκιμή

Ειδοποιείται το συντομότερο ο τεχνικός και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς άμεση αποκατάσταση του συστήματος.

24-7-kentro-lipsis-simaton-2

Είστε σίγουρος ότι το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησής σας είναι αυτό που επιθυμείτε;
Έχετε πάντα την πληροφόρηση που σας χρειάζεται;

Υπηρεσία Ελέγχου Ωραρίου

Αξιοποιήστε το σύστημα ασφαλείας που ήδη διαθέτετε ενεργοποιώντας την πρόσθετη υπηρεσία που σας παρέχει ο κεντρικός σταθμός λήψης σημάτων:

Alarm Monitoring Center

Ελέγχουμε καθημερινά και σας ειδοποιούμε άμεσα για παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας, είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστέρηση όπλισης του συστήματος ασφαλείας. Με τηλεφωνική κλήση σας ενημερώνουμε για την  πιθανή:

• Καθυστέρηση  αφόπλισης  στην  έναρξη  του ωραρίου: (το πρωί)
• Καθυστέρηση όπλισης (υπενθύμιση) στην λήξη του ωραρίου: (το βράδυ)
• Είσοδο  εξουσιοδοτημένων  χρηστών  στην επιχείρησή  σας  (επίπεδο  ασφαλείας)  σε  χρόνο  εκτός  ωραρίου  λειτουργίας,  δηλαδή  νύχτες, σαββατοκύριακα, αργίες.

Με εμπειρία από το 1991 η VISION MAVRIDAKIS είναι σε θέση να προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο  στις  ανάγκες  σας  ώστε  να  σχεδιάσετε  το  δικό  σας  πρόγραμμα  για  την  ασφάλεια  του  χώρου σας.

Σύστημα Ελέγχου Ωραρίου | VISION MAVRIDAKIS

Νέα Υπηρεσία Ενημέρωσης Συνδρομητών με SMS

Νέα Υπηρεσία Ενημέρωσης Συνδρομητών με SMS

Το νέο ενοποιημένο σύστημα ERP του σταθμού λήψης σημάτων (σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων) εκσυγχρονίζει τον τρόπο λειτουργίας της, παρέχοντας νέες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες  με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.

24 hour alarm monitoring center

Μία  από  τις  παροχές  του σταθμού λήψης σημάτων  είναι  η  ειδοποίηση  των  συνδρομητών  της  μέσω  sms  σε  όποια  κινητά  τηλέφωνα  εκείνοι  επιλέξουν  και  σε  όποια  σήματα  επιθυμούν, όλο το 24ωρο.  Επιπλέον μπορούν να ειδοποιούνται άμεσα, με τον ίδιο  τρόπο  για  παραβιάσεις  ωραρίου  λειτουργίας,  είσοδο  χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστέρηση όπλισης του  συστήματος  ασφαλείας  ή   για  οποιαδήποτε  άλλη  προεπιλεγμένη ενέργεια αιτηθεί ο κάθε συνδρομητής.

Το κόστος της υπηρεσίας ενημέρωσης με SMS ισχύει για απεριόριστο αριθμό sms ανά κωδικό.

Υπηρεσία πολλαπλής ενημέρωσης

Υπηρεσία πολλαπλής ενημέρωσης | VISION MAVRIDAKIS


Με αυτή την υπηρεσία, η υποχρέωση για κάποιο συμβάν στον ασφαλιζόμενο χώρο, δεν ολοκληρώνεται με την ειδοποίηση του πρώτου τηλεφώνου που απάντησε στην κλήση, αλλά συνεχίζεται από τους χρήστες του Κέντρου Λήψης Σημάτων, καλώντας σε όποια τηλέφωνα επικοινωνίας έχει υποδείξει ο συνδρομητής προς ενημέρωση. Η υπηρεσία έχει ολοκληρωθεί μόνο όταν ο χειριστής την ώρα του συμβάντος, έχει καλέσει όλα τα ορισθέντα τηλέφωνα.

Εφαρμογή Ασύρματης Τεχνολογίας GPRS από τον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων για Λήψη Σημάτων Συναγερμού μέσω Κινητής Τηλεφωνίας

Υπηρεσία GPRS | VISION MAVRIDAKIS
Εφαρμογή ασύρματης τεχνολογίας GPRS από τον Κεντρικό Σταθμό Λήψης σημάτων, για λήψη σημάτων συναγερμού μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Μία ακόμα εξελιγμένη υπηρεσία που αποδεσμεύει από την ύπαρξη σταθερής τηλεφωνίας. Mε τη χρήση της τεχνολογίας GPRS, προσφέρει μια αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση παρακάμπτοντας τη χρήση σταθερής τηλεφωνίας. Η τεχνολογία GPRS δέχεται contact-ID σήματα ασφαλείας από ασφαλιζόμενους χώρους όπου δεν υπάρχει σταθερή τηλεφωνία ή όπου χρειάζεται ασύρματη, αδιάλειπτη επικοινωνία. Το GPRS (General Packet Radioservice) επιτρέπει τη χρήση της κάρτας Sim της κινητής τηλεφωνίας, για αδιάκοπη σύνδεση στο Internet και μάλιστα με γρήγορες ταχύτητες χωρίς χρονοχρέωση.

Τα πλεονεκτήματα του GPRS έναντι της σύνδεσης με σταθερή τηλεφωνία, σε ό, τι αφορά τη σύνδεσή του τελικού χρήστη με τον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων, είναι σημαντικά:

 • Ταχύτητα: Επισπεύδεται η λήψη σήματος από τον κεντρικό σταθμό μέσω στιγμιαίων συνδέσεων.
 • Ασύρματη σύνδεση: Άμεσος έλεγχος επικοινωνίας.
 • Αποφυγή πιθανότητας φθοράς: Δεν ενέχεται κίνδυνος για τον ασφαλιζόμενο χώρο να «κόψει» κάποιος την ενσύρματη τηλεφωνική γραμμή και συνεπώς, την επικοινωνία με το κέντρο.
 • Δυνατότητα σύνδεσης κινητών ασφαλιζόμενων χώρων με τον κεντρικό σταθμό: Όπως πλοία και σκάφη αναψυχής.
 • Οικονομία: Αποφυγή χρονοχρέωσης, ανάλογα με διάρκεια της σύνδεση χρήση εναλλακτικής πάγιας ογκοχρέωσης.

Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης – Video Verification

Οπτική επιβεβαίωση | VISION MAVRIDAKIS

Οι χειριστές του 24ωρου κέντρου βλέπουν άμεσα το συμβάν να εξελίσσεται μέσω on–line μετάδοσης εικόνας του χώρου σας, την στιγμή του συναγερμού!

Οι χειριστές βλέπουν ζωντανά την εικόνα και τους δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσουν άμεσα το περιστατικό και να πράξουν αναλόγως. Είναι με άλλα λόγια σε θέση να γνωρίζουν αν οι παραβιάσεις είναι ψευδείς π.χ. λόγω κακής χρήσης, καιρικών συνθηκών, τεχνικής βλάβης κ.α. ή αν πρόκειται για αληθινή απειλή, ένοπλη ληστεία, βανδαλισμό καθώς και τον ακριβή αριθμό δραστών, το σημείο εισόδου και τις κινήσεις τους!
Όταν υπάρξει παραβίαση, συνεπώς συναγερμός στο χώρο, οι χειριστές μέσω της υπηρεσίας Video Verification, έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή με τον χώρο, παράλληλα με το σήμα συναγερμού.

Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης - Video Verification

Η εικόνα που βλέπουν ζωντανά, τους δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσουν άμεσα το περιστατικό και να πράξουν αναλόγως. Είναι με άλλα λόγια σε θέση να γνωρίζουν αν οι παραβιάσεις είναι ψευδείς π.χ. λόγω κακής χρήσης, καιρικών συνθηκών, τεχνικής βλάβης κ.α. ή αν πρόκειται για αληθινή απειλή, ένοπλη ληστεία, βανδαλισμό καθώς και τον ακριβή αριθμό δραστών, το σημείο εισόδου και τις κινήσεις τους!

video-verification

χειριστές παρακολουθούν το συμβάν τη στιγμή που γίνεται επιτυγχάνοντας:

 • Επαλήθευση συναγερμού.
 • Έγκυρη άμεση και επιβεβαιωμένη αξιολόγηση.
 • Tαχύτερη ανταπόκριση της αστυνομίας και των ιδιοκτητών.

Πέραν όλων αυτών των αναβαθμισμένων δυνατοτήτων του 24ωρου κέντρου, παρέχεται:

 • Δυνατότητα κάλυψης τόσο εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.
 • Διάθεση εφαρμογής για smartphones ή tablets, με δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης της εικόνας από τον συνδρομητή.
 • Παράλληλη καταγραφή του συμβάντος στο DVR του συστήματος.
 • Πλήρης προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Η εικόνα λαμβάνεται μόνο σε οπλισμένο σύστημα συναγερμού ή κατόπιν αδείας και έγκρισης με ευθύνη του συνδρομητή, κανείς δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τις κάμερες εν αγνοία σας.
 • Πλήρη συμβατότητα με ΟΛΑ τα DVR της αγοράς.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο προστατευόμενος χώρος για να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες οπτικής επιβεβαίωσης είναι οι ακόλουθες:

 1. Να υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού που να είναι συνδεδεμένο με το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της Spartan Security.
 2. Να υπάρχει εγκατεστημένο ψηφιακό σύστημα καταγραφής και μετάδοσης εικόνας CCTV που να υποστηρίζεται από UPS.
 3. Να υπάρχει διαρκής σύνδεση Internet στο χώρο.

 

Βελτιώστε σημαντικά την απόδοση του συστήματος ασφαλείας σας.

Υπηρεσία Κέντρου Λήψης Εικόνας

Οπτική πιστοποίηση | 24ωρος σταθμός λήψης σημάτων | VISION MAVRIDAKIS

ketrikos-sta8mos-lipsis-simatwn-24Το κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας συστημάτων ασφαλείας λειτουργίας επί 24ώρου βάσεως και όλο το χρόνο, προκειμένου να δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένο στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζεται και αξιοποιεί το εκπαιδευμένο προσωπικό του κεντρικού σταθμού λήψης σημάτων το οποίο έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφάλειας, με σύστημα μηχανοργάνωσης προηγμένης τεχνολογίας. Οι υποχρεώσεις του κεντρικού σταθμού λήψης σημάτων έναντι των συνδρομητών της προκύπτουν από τα εξής:

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η υπηρεσία παρέχεται χρονικά με εντολή ενεργοποίησης που λαμβάνει από όπλιση συστήματος συναγερμού. Ανάλογα τις επιθυμίες και την εντολή που θα λάβει, η υπηρεσία μπορεί να παρέχεται σε προσυμφωνημένο ωράριο. Η υπηρεσία αφορά την πιστοποίηση των παραβιάσεων ιδιωτικού χώρου ιδιοκτησίας του εντολέα, με την απομακρυσμένη οπτική επαφή με αυτόν. Η υπηρεσία παρέχεται με εντολή του συνδρομητή.

Η πρωτοβουλία σύνδεσης και μετάδοσης εικόνας ανήκει στο τοπικά εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας και λαμβάνεται μετά από σημαντική αλλαγή στο οπτικό πεδίο του εικονολήπτη, σύμφωνα με τις εντολές του συνδρομητή. Η απομακρυσμένη σύνδεση πραγματοποιείται με χρήση των διαθέσιμων τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Με την λήψη σήματος εικόνας από το σύστημα ασφαλείας στον χώρο του συνδρομητή, ο χειριστής του κέντρου λήψης παρατηρεί τα συμβάντα και διαπιστώνει σύμφωνα με τις δυνατότητες και εντός του οπτικού πεδίου του εγκατεστημένου εικονολήπτη, την σοβαρότητα του περιστατικού. Εάν ο χειριστής διαπιστώσει πως το τα συμβάντα, βλάπτουν ή πιθανώς να βλάψουν τα έννομα συμφέροντα του συνδρομητή, πραγματοποιεί τις προβλεπόμενες και προσυμφωνηθέντες ενέργειες. Προβλεπόμενες ενέργειες είναι η ενημέρωση της άμεσου δράσης και η ενημέρωση του συνδρομητή για τα παρατηρηθέντα συμβάντα.

Ο χειριστής κρατά σημειώσεις μέσα στο πρόγραμμα οι οποίες αποθηκεύονται ηλεκτρονικά στο κέντρο λήψης εικόνας μαζί με το ληφθέν από τους εικονολήπτες συμβάν. Ο χειριστής έχει την δυνατότητα προβολής των συμβάντων πολλές φορές στην οθόνη του προκειμένου να εξακριβώσει την κρισιμότητά του. Η παρέμβαση του χειριστή είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παρεχόμενης υπηρεσίας. Η αποθήκευση των καταγεγραμμένων συμβάντων είναι σύμφωνη με τις κείμενες διατάξεις.

Οι ενέργειες του χειριστή μετά την σύνδεση με το σύστημα μετάδοσης εικόνας – ήχου είναι:

 • Έλεγχος του διεγερμένου εικονολήπτη
 • Σύνδεση με τους υπόλοιπους εικονολήπτες
 • Ενημέρωση της άμεσης δράσης για το συμβάν, περιγραφή του συμβάντος σύμφωνα με την λαμβανόμενη εικόνα
 • Ενημέρωση του συνδρομητή για το συμβάν, περιγραφή του συμβάντος σύμφωνα με την λαμβανόμενη εικόνα

Αποκλειστική Υπηρεσία Echo Mobile Application

Υπηρεσία Echo Mobile Application

Η απόλυτη ανάγκη για 24ωρη ασφάλεια και on-line ειδοποίηση κάθε αρμόδιας αρχής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε συνδυασμό με την τεράστια αύξηση των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων διεθνώς, ώθησε το κέντρο λήψης σημάτων στο σχεδιασμό και την διάθεση σε όλους τους χρήστες κινητών νέας τεχνολογίας παγκοσμίως (κι όχι μόνο για τους συνδεδεμένους συνδρομητές της), μιας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ εφαρμογής με την ονομασία ECHO.

Κατεβάστε την νέα εφαρμογή στο κινητό σας, χωρίς χρέωση και απολαύστε την αίσθηση ασφάλειας, μέσα από τα πιο κάτω αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της ECHO Application:

 • Δωρεάν διανομή για όλα τα τηλέφωνα και tablets με SIM card
 • Χρέωση μόνο σε περίπτωση κλήσης βοήθειας
 • Εύκολη, ασφαλής και άμεση ενεργοποίηση
 • Δυνατότητα αποστολής alert άμεσης βοήθειας / προσωπικής απειλής
 • Δυνατότητα αποστολής alert ιατρικής βοήθειας
 • Δυνατότητα αποστολής alert πυρκαγιάς
 • Δυνατότητα αποστολής alert για άμεση κλήση, από το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Spartan Security στο τηλέφωνο του χρήστη, για επιπλέον διευκρινίσεις της ανάγκης (call back)
 • Αποστολή της ακριβής τοποθεσίας του χρήστη την ώρα του συμβάντος, (απαιτείται GPS στη συσκευή ή σύνδεση internet τη στιγμή του συμβάντος).
 • Αμεση αποστολή των δεδομένων μέσω SMS (δεν απαιτείται σύνδεση internet)
 • Για λόγους ασφάλειας, δεν αποθηκεύονται ή αποστέλλονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, παρά μόνο ονοματεπώνυμο, αριθμός τηλεφώνου και e-mail
 • Σε περίπτωση αιτήματος κλήσης από το Κέντρο Λήψης Σημάτων στο τηλέφωνο του χρήστη, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση πέραν της αρχικής του alert SMS

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε εφαρμογές, oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.