paragwgi-kapnou

Τα συστήματα ομίχλης της PROTECT σταματούν τους διαρρήκτες σε δευτερόλεπτα.

Όλες οι επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, διαθέτουν συναγερμό για να προστατέψουν τα πολύτιμα αγαθά τους. Παρ’ όλα αυτά, οποιεσδήποτε προφυλάξεις και αν παίρνετε, δεν πρόκειται να αποτρέψετε μια διάρρηξη. Μόνο ένα σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την κλοπή ή την καταστροφή της περιουσίας σας.

Πως λειτουργεί;

Δεν είναι δύσκολο να εισέλθουν στο χώρο σας οι διαρρήκτες και να κλέψουν τα πολύτιμα αντικείμενα σας, αν είστε μόνο προστατευμένος από ένα συμβατικό σύστημα συναγερμού. Το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT θα γεμίσει άμεσα το δωμάτιο με πυκνή ομίχλη, κάνοντας αδύνατο για τον διαρρήκτη να δει, να κλέψει, ή να καταστρέψει το οτιδήποτε, καλύπτοντας το χώρο επαρκώς μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Η ομίχλη είναι πλήρως αβλαβής για ανθρώπους και ζώα, δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν πρόκειται να καταστρέψει την περιουσία σας.

Μια ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις.

Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT διαθέτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σχεδιασμένα να διαφυλάσσουν όλους τους τύπους επιχειρήσεων ανάλογα με το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητές τους. Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν τόσο στην οροφή όσο και πίσω σε γυψοσανίδα.

Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα σε χώρες από όλο τον κόσμο και σήμερα αποτελούν κορυφαία λύση παγκοσμίως. Εγγυόμαστε ότι μια εγκατάσταση συστήματος PROTECT είναι μια σίγουρη και αποτελεσματική επένδυση προστασίας των αγαθών σας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας και oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.